Workshops
€30,- (incl. welkomstdrankje en kleine snacks)
Silver
$35/mo
Platinum
$100/mo
PROGRAMMA
AUGUSTUS
Workshops & Tastings
Samen met onze chef Bryce Steba en/of fermentatiespecialist Ivana Mik ga jij in één avond leren hoe je zelf een gefermenteerde drank maakt.
Fermentatie is een proces waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel van smaak, geur of uiterlijk te veranderen.
We onderscheiden in onze workshops drie verschillende methoden: kombucha, kefir, en monocultuur.
Workshop kombucha
Kombucha is een gefermenteerde frisdrank die gemaakt is van thee, suiker en een levende starter cultuur.
Workshop kefir
Waterkefir is een gefermenteerde, koolzuurhoudende drank die gemaakt wordt van kefirkorrels.
Workshop monocultuur
Een monocultuur is een cultuur waarin slechts één variëteit in voorkomt. Deze vorm van fermentatie wordt gebruikt voor o.a. gemberbier en lacto-limonade.
Alle workshops zijn interactief, je gaat zelf aan de slag en neemt je eigen gefermenteerde drank mee naar huis!
Prijs: €30 pp*
Tijd: 19:00-21:00
*Dit bedrag is inclusief welkomstdrankje en kleine snacks.
Tastings circulaire gastronomie
Tijdens dit diner ervaar je in verschillende gangen hoe onze chef Bryce iets heerlijks weet te maken met ingrediënten die normaliter als restproducten worden behandeld. Hierbij deelt hij zijn kennis en ervaring met circulariteit met jou als gast. Laat je inspireren en ga samen met je tafelgenoten het gesprek aan over circulaire gastronomie!
Prijs: €35 pp*
Tijd: 19:00-21:00
*Dit bedrag is exclusief drank.
Voor de workshops én tastings hebben we plek voor maximaal 8 personen. Wees dus snel want vol=vol!
Programma Augustus
1/8 Tasting (Vol)
4/8 Workshop Kefir
6/8 Workshop Kombucha
8/8 Tasting
11/8 Workshop Monocultuur
12/8 Workshop Kombucha (Vol)
15/8 Tasting (Vol)
17/8 Tasting Horeca Special
25/8 Workshop Kefir
27/8 Workshop Kombucha
29/8 Tasting (Vol)
Aanmelden
Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier. Wij sturen jou dan een mailtje ter bevestiging.

