Nieuwe Koers

Atelier Thuisbasis

INNOVATIE

Afgelopen jaar is Atelier Thuisbasis bezig geweest met het interactief inspireren van circulariteit door middel van tastings-workshops en demo’s. Hieruit is gebleken dat er nog zoveel meer te behalen valt op het gebied van circulariteit zowel in de gastronomie als in de samenleving. En dan vooral bij de jongere generatie.

Daarom beginnen we dit jaar met samenwerkingen met oa het Keizer Karel College in Amsterdam om een voorlichtingsprogramma te ontwikkelen over food waste upcycling voor leerlingen tussen de 12-18.En spreken we  o.a. op en met de Hogere Hotelschool Den Haag over circulariteit.Het inspireren en motiveren van de jongere generatie is een nieuw gekozen doel van Atelier Thuisbasis. We gaan ons focussen op het klaarstomen van de nieuwe generatie. De generatie die de circulaire transitie moet voortzetten!

UITBREIDING

We zijn op dit moment hard bezig om ons team uit te breiden en vorm te geven aan deze nieuwe koers.Daarom hebben we ervoor gekozen om eerst een mengformule met een micro-brouwerij te openen. Vanuit hier zal er in Brouwerij Thuisbasis leven in de brouwerij worden geblazen en wordt de start gemaakt met onze consultancy tak. Omdat we deze grote stappen goed willen maken houden we ons even wat langer stil. Hierdoor zijn we in staat om onze impact nog meer te vergroten en kunnen we met Atelier Thuisbasis, Brouwerij Thuisbasis en Sorgbasis nog meer loops sluiten.

Eenmaal up en running zullen we door ontwikkelen naar de heropening van Atelier Thuisbasis, de heropening staat in het najaar gepland.

Maar om onze huidige doelgroep en aanhang niet te lang los te laten openen we dit jaar een circulair pop-up terras waar we gaan onderzoeken naar de mogelijkheden om de loops te sluiten met jullie, onze gasten.

Heropening!

Heropenen Atelier Thuisbasis

De heropening van Atelier Thuisbasis zal vol in het teken staan van interactieve inspiratie, educatie en inspiratie. Onze vertrouwde tastings, waar er weer genoten kan worden high-end circulaire gastronomische menu’s, die blijven zoals ze zijn. De workshops en demo’s zullen we opvoeren naar een hoger niveau, nóg interactiever en nóg inspirerender.