Tijdelijke Thuisbasis

Atelier Thuisbasis

INNOVATIE

Dit jaar ligt onze focus op educatie en verdieping. 

De Tijdelijke Thuisbasis van Atelier Thuisbasis is de eerste stap in het ontwikkelen van ons vaste Atelier Thuisbasis. In ons tijdelijke thuis kunnen we de wateren hiervoor testen. We creëren de vrijheid voor artistieke en culinaire uitingen, om uit te dagen en te ontwikkelen, om te spelen met de seizoenen, zonder menukaart of script. Om te experimenteren, dit zit in ons DNA.

 

Daarnaast dient onze Tijdelijke Thuisbasis ook als landingsplatform voor onze crowdfunding die we dit jaar zullen lanceren. De crowdfunding gaat ons in staat stellen om de circulaire transitie te blijven doorzetten, om nieuwe ontwikkelingen te kunnen bewerkstelligen en om wortels te schieten in ons vaste Atelier Thuisbasis.

 

De volgende stap in het proces is het oppakken en verwerken van foodwaste stromen die niet direct terug kunnen in onze gastronomische ontwikkelingen. We willen bruggen gaan slaan tussen branches, en wederzijds inspireren tot het maken van nieuwe producten van deze afvalstromen. De volgende stap in circulariteit.

 

De tijd is aangebroken om de ontwikkelingen die we hebben gemaakt in te zetten om de mensen om ons heen te inspireren en onderwijzen. Concreet gaan we dit doen door onze vertrouwde formule van workshops, tastings en demo’s door te zetten. We verbreden ons in educatie en verdieping, door food waste upcycling en circulaire materiaal ontwikkeling toe te voegen aan ons arsenaal.

 

Daarom beginnen we dit jaar met samenwerkingen met oa het Keizer Karel College in Amsterdam om een voorlichtingsprogramma te ontwikkelen over food waste upcycling voor leerlingen tussen de 12-18.En spreken we  o.a. op en met de Hogere Hotelschool Den Haag over circulariteit.Het inspireren en motiveren van de jongere generatie is een nieuw gekozen doel van Atelier Thuisbasis. We gaan ons focussen op het klaarstomen van de nieuwe generatie. De generatie die de circulaire transitie moet voortzetten!

UITBREIDING

We zijn op dit moment hard bezig om ons team uit te breiden en vorm te geven aan deze nieuwe koers.Daarom hebben we ervoor gekozen om eerst een mengformule met een micro-brouwerij en een Tijdelijke Thuisbasis te openen.

Vanuit hier zal er in Brouwerij Thuisbasis leven in de brouwerij worden geblazen en wordt de start gemaakt met onze consultancy tak. Omdat we deze grote stappen goed willen maken houden we ons even wat langer stil. Hierdoor zijn we in staat om onze impact nog meer te vergroten en kunnen we met Atelier Thuisbasis, Brouwerij Thuisbasis en Sorgbasis nog meer loops sluiten.

Eenmaal up en running zullen we door ontwikkelen naar de heropening van Atelier Thuisbasis, de heropening staat in het najaar gepland.

Maar om onze huidige doelgroep en aanhang niet te lang los te laten openen we dit jaar een circulair pop-up terras waar we gaan onderzoeken naar de mogelijkheden om de loops te sluiten met jullie, onze gasten.

Heropening!

Heropenen Atelier Thuisbasis

De heropening van Atelier Thuisbasis zal vol in het teken staan van interactieve inspiratie, educatie en inspiratie. Onze vertrouwde tastings, waar er weer genoten kan worden high-end circulaire gastronomische menu’s, die blijven zoals ze zijn. De workshops en demo’s zullen we opvoeren naar een hoger niveau, nóg interactiever en nóg inspirerender.