PROGRAMMERING

Za 26/09
Circulaire ontwikkeling
Casual tasting, open voor eigen invulling vanuit Atelier.
TastingAanmelden
Di 29/09
Vissen met Bryce
Bryce vis fileren, daarna gerechtjes van maken.
Woe 30/09
Kombucha/Kefir Workhop
Kombucha/Kefir Workshop
WorkshopAanmelden
Zat 03/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingSold Out
Vr 09/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 10/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Vr 16/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 17/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Vr 23/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 24/10
Tasting Dylan
7-gangen dessert door gast-chef Dylan Dax Vos
TastingAanmelden
Di 27/10
Fermentatie workshop: Kombucha
Leer hoe je zelf een gefermenteerde drank maakt!
WorkshopAanmelden
Do 29/10
Fermentatie workshop: Whiskey
Altijd al een eigen gepersonaliseerde whiskey willen maken?
WorkshopAanmelden
Vr 30/10
Tasting Roger Bloem en Marlies Bax
5-gangen tasting door Roger Bloem en Marlies Bax
TastingAanmelden
Zat 31/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Za 26/09
Circulaire ontwikkeling
Casual tasting, open voor eigen invulling vanuit Atelier.
TastingAanmelden
Di 29/09
Vissen met Bryce
Bryce vis fileren, daarna gerechtjes van maken.
Woe 30/09
Kombucha/Kefir Workhop
Kombucha/Kefir Workshop
WorkshopAanmelden
Zat 03/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingSold Out
Vr 09/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 10/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Vr 16/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 17/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Vr 23/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden
Zat 24/10
Tasting Dylan
7-gangen dessert door gast-chef Dylan Dax Vos
TastingAanmelden
Di 27/10
Fermentatie workshop: Kombucha
Leer hoe je zelf een gefermenteerde drank maakt!
WorkshopAanmelden
Do 29/10
Fermentatie workshop: Whiskey
Altijd al een eigen gepersonaliseerde whiskey willen maken?
WorkshopAanmelden
Vr 30/10
Tasting Roger Bloem en Marlies Bax
5-gangen tasting door Roger Bloem en Marlies Bax
TastingAanmelden
Zat 31/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
TastingAanmelden

It's just that easy to make something amazing

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live.