Het creatieve team achter Atelier Thuisbasis!

Oprichter

Bryce Steba

Eerder zette hij pop-up restaurant Thuisbasis op én werkte hij als chef bij het Veronicaschip en Pesca.

Eerder zette hij pop-up restaurant Thuisbasis op én werkte hij als chef bij het Veronicaschip en Pesca.
Communicatiecoördinator

Isabelle Spierings

Verantwoordelijk voor de communicatie van Atelier Thuisbasis. Ze werkt voor bedrijven die zich inzetten voor een beter voedselsysteem.

Isabelle werkte al vanaf haar 15e in de horeca en behaalde hiernaast haar bachelor communicatie. Vervolgens specialiseerde zij zich in het schrijven over eten met de opleiding Food Journalistiek. Bij Atelier Thuisbasis helpt ze sinds het begin met de coördinatie van de communicatieactiviteiten.
Operationele zaken

Florian Dekker

Verantwoordelijk voor operationele zaken bij Atelier thuisbasis. Als afgestudeerd product ontwerper is hij zich bewust van het belang van circulariteit in onze huidige samenleving.

Verantwoordelijk voor operationele zaken bij Atelier thuisbasis. Als afgestudeerd product ontwerper is hij zich bewust van het belang van circulariteit in onze huidige samenleving.
Voedingsdeskundige

Ivana Mik

Begeleidt workshops, fermentatieprocessen en productontwikkelingen in Atelier Thuisbasis. Ze is voedingsdeskundige en gespecialiseerd in fermentatie.

Begeleidt workshops, fermentatieprocessen en productontwikkelingen in Atelier Thuisbasis. Ze is voedingsdeskundige en gespecialiseerd in fermentatie.