Tussen de potten kombucha en geweckte groenten en fruit biedt ons atelier ruimte voor bijeenkomsten tot tien personen. Het atelier grenst aan het restaurant-gedeelte met open keuken en is af te sluiten met een schuifdeur. Hierdoor leent de ruimte zich perfect voor zakelijke evenementen zoals meetings, brainstormsessies, inspiratiesessies of workshops.
Vergaderen tussen de fermentatieprocessen?
Vergaderen in een inspirerende ruimte midden in Amsterdam? Dat kan in ons atelier!
Atelier Thuisbasis is een circulaire broedplaats voor gastronomie.
Hier proberen we circulariteit in al onze activiteiten door te voeren. In ons atelier experimenteren we met circulaire bereidingen van gerechten (koken met restproducten) en conservering door middel van fermentatie en wecken.
Daarnaast proberen we alle reststromen die we tóch overhouden om te vormen naar bruikbare materialen voor ons restaurant. Denk aan textiel van vissenhuiden of verpakkingsmateriaal van bananenschillen. Alle kennis die we in deze processen opdoen, delen we met onze gasten in de vorm van workshops en tastings.
Stuur ons een mail!
Wij doen graag ons best om jouw ideale bijeenkomst te realiseren.
Hierbij is alles bespreekbaar, denk aan: lunch, snacks, drankjes, lezingen en/of korte
workshops. Interesse? We gaan graag met je in gesprek!