Za 26/09
Circulaire ontwikkeling
Casual tasting, open voor eigen invulling vanuit Atelier.
Di 29/09
Vissen met Bryce
Bryce vis fileren, daarna gerechtjes van maken.
Woe 30/09
Kombucha/Kefir Workhop
Kombucha/Kefir Workshop
Zat 03/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Vr 09/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Zat 10/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Vr 16/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Zat 17/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Vr 23/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner
Zat 24/10
Tasting Dylan
7-gangen dessert door gast-chef Dylan Dax Vos
Di 27/10
Fermentatie workshop: Kombucha
Leer hoe je zelf een gefermenteerde drank maakt!
Do 29/10
Fermentatie workshop: Whiskey
Altijd al een eigen gepersonaliseerde whiskey willen maken?
Vr 30/10
Tasting Roger Bloem en Marlies Bax
5-gangen tasting door Roger Bloem en Marlies Bax
Zat 31/10
Tasting Circulaire Gastronomie
Wisselend circulair 5-gangen diner